Disclaimer/Privacy/Colofon

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de hele website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie zijn aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.


Colofon
Met deze website wil het Expertisecentrum Forensische psychiatrie actuele en betrouwbare informatie over de werkterreinen van het expertisecentrum beschikbaar stellen aan professionals in zorg en beleid en aan het algemeen publiek. Suggesties, verbeteringen, vragen of opmerkingen over de website kunt u doorgeven op het volgende e-mailadres: secretariaat@efp.nl.

Hosting en onderhoud: Refresh Media support@refresh-media.nl
Oorspronkelijke bouw: Peter van der West info@vanderwestinteractive.nl
Ontwerp en beheer: Renske de Zwart rdezwart@efp.nl
Fotografie: Ben Deiman bendeimanfotografie@hetnet.nl